به گزارشافکارنیوز،مهدیه سادات حاجی میرزاده با اشاره به برنامه غذایی روزانه نوجوانان گفت: مصرف روزانه ۳ سهم گروه شیر و لبنیات، ۲ تا ۳ سهم گروه گوشت و حبوبات، ۳ تا ۵ سهم گروه سبزیها و میوهها و ۶ تا ۱۱ سهم گروه نان و غلات برای نوجوانان توصیه میشود.
وی ادامه داد: نوجوانان باید هر روز از سه وعده غذای اصلی و ۲ میان وعده در طول روز استفاده کنند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: ۴۵ تا ۵۵ درصد انرژی مورد نیاز روزانه هر فرد از کربوهیدراتها، ۳۰ درصد از چربیها و ۱۵ تا ۲۰ از پروتئینها تامین میشود و تنوع و تعادل لازم در برنامه غذایی هفتگی باید رعایت شود.
حاجی میرزاده خاطرنشان کرد: وعدههای غذایی و میان وعدهها، به خصوص صبحانه و میان وعده نیمروز، تاثیر بسیار زیادی در ایجاد اشتها، تامین انرژی و مواد مغذی لازم برای فعالیتهای جسمی و آمادهسازی مغز برای یادگیری و افزایش قدرت حافظه دارد این در حالی است که متاسفانه اغلب جوانان به خصوص دختران صبحانه را حذف و مصرف تنقلات بیارزش را جایگزین میان وعده میکنند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: مهم ترین مواد معدنی مورد نیاز برای رشد دختران شامل آهن، کلسیم، روی و منیزیم هستند، ویتامینهای A، گروه B و C ، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ نیز لازم و ضروری هستند.
شناسه خبر:
۲۶۵۱۸۷
حذف صبحانه عامل گرسنگیهای پنهان
کارشناس تغذیه گروه واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: متاسفانه اغلب جوانان به خصوص دختران صبحانه را حذف کرده و مصرف تنقلات بیارزش را جایگزین میان وعده میکنند، غافل از اینکه با این روش تغذیه، سلولها و بافتهای بدن خود را دچار گرسنگیهای پنهان میکنند.
۰