به گزارش افکارنیوز، مطالعه‌اى تازه نشان داد بیماران قلبى خوش بین و سرزنده بیش از سایر بیماران فاقد بینش مثبت زندگى خواهند کرد، شاید به این دلیل که اغلب فعال‌تر هستند. محققان با نظرسنجى از مبتلایان به بیمارى شریان‌هاى کرونرى دریافتند کسب امتیاز بالا در سنجش میزان مثبت اندیشى نشان مى‌دهد فرد بصورت منظم ورزش کرده و در نتیجه خطر مرگ خود را در ۵ سال آتى کاهش می دهد.

«ریچارد سولان» که در مرکز پزشکى دانشگاه کلمبیا به مطالعه عوامل خطر در بیمارى های قلبى مى‌پردازد، در این باره مى‌گوید: «این یافته احتمال ارتباط بین احساس مثبت و تمامى عوامل مرگ و میر را تقویت مى کند.»

به گفته محققان مطالعات پیشین نیز به ارتباط میان داشتن بینش مثبت و وضعیت قلبى بهتر پى برده بودند، اما هنوز نمى توان توضیحى مناسب براى این ارتباط ارایه داد.

«جولیا بوئم» از دانشگاه چپمن در کالیفرنیا مى گوید: «شواهدى هست که نشان مى‌دهد حتى در بین افرادى که از پیش به بیمارى قلبى و دیابت مبتلا بوده‌اند نیز آن دسته که شادترند نتایج درمانی بهترى بدست مى آورند.» وى مى‌گوید: «رفتارهاى سالم مانند ورزش کردن یکى از توضیحات ممکن براى چنین ارتباطى خواهد بود. برخى محققان مکانیسم دیگرى را مطرح مى‌کنند. به این صورت که خوش بینى، وضعیت روانشناختى بدن و سلامت قلب را تحت تاثیر قرار مى‌دهد.»

پدرسن مى گوید: «ما نمى‌دانیم که کدام اول مى‌آید.(مانند قضیه مرغ و تخم مرغ)! بنابراین نمى‌توان درباره رابطه علیت این دو به نتیجه اى رسید. آیا تمرین ورزشى باعثافزایش احساس مثبت مى شود یا این احساس مثبت است که به انجام بیشتر تمرینات ورزشى منجر مى گردد، یا هر دوى این‌ها؟»

فارغ از این مسایل، باید گفت که تمرینات ورزشى براى سلامت قلب مفید است.