به گزارش افکارنیوز، احمدرضا درستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از پرخاصیت ترین وعده غذایی، صبحانه است که مصرف بجا و به اندازه آن تامین کننده بسیاری از نیازهای بدن است.

وی افزود: تخم مرغ دارای مقادیر بسیاری از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین A است.

وی در ادامه گفت: برخی از افراد از تخم مرغ خام استفاده می کنند که استفاده از تخم مرغ یا به عبارتی مصرف سفیده تخم مرغ به صورت خام باعثبروز عوارضی از جمله مشکلات چشمی و پوستی می شود.

وی اذعان داشت: تخم مرغ سالم را می توان فقط تا یک ساعت پس از تولید آن به صورت خام استفاده کرد.

وی تصریح کرد: تخم مرغ را بعد از چند ساعت پس از تولید بایستی به صورت پخته شده مورد استفاده قرار گیرد زیرا با گذر زمان میکروبی به نام " سالمونلا " از طریق پوست آهکی آن نفوذ کرده و باعثآلوده شدن آن می شود.

وی در خاتمه به افراد توصیه کرد: حدالمکان قبل از استفاده از تخم مرغ آن را به صورت آبپز قرار دهید و از خوردن تخم مرغ خام برای پیشگیری از بروز برخی بیماری ها استفاده نکنید.