به گزارش افکارنیوز، پژوهشگران دریافتهاند که در روزهای سرد سال خوردن کربوهیدراتها و چربیهایی مانند " سیبزمینی سرخ کرده " میتواند باعث" افت دمای بدن " و کاهش " انرژی " فرد برای انجام کارهای روزانه شود.
گفتنی است، پزشکان به افراد توصیه میکنند تا در فصول سرد سال بیشتر " پروتئین " مصرف کنند زیرا باعثافزایش " درجه حرارت بدن " میشود.
از جمله مواد پروتئینی که پزشکان توصیه میکنند افراد در فصل زمستان حتما مصرف کنند " آجیل "، ماست، شیر و فرنی درست شده با شیر است که میتواند در کنار " پروتئین های حیوانی "، باعثتنظیم دمای بدن فرد و افزایش قدرت استقامتی او در برابر سرما و حتی بیماری های فصلی شود.
در عین حال مصرف کربوهیدراتها باید کاهش یابد زیرا تاثیری در بهبود وضعیت فرد در زمستان ندارند.
شناسه خبر:
۲۸۹۲۱۵
این " فست فود " در زمستان نخورید
همه افراد با سرد شدن هوا به دنبال خوردن غذاهای گرم مشتاق میشوند اما برخی از غذاهای گرم و خوشمزه برای فصول سرد سال کارایی مناسبی ندارند.