کاهش چهار درصدی قیمت گوشت گوسفندی

به گزارش افکارنیوز، علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با اظهار کرد: قیمت گوشت در یک ماه اخیر حدود ۴ درصد کاهش داشته و به ۲۶۵۰۰ هزار تا ۲۷ هزار تومان رسیده است.


وی با بیان اینکه یکی از دلایل کاهش این قیمت هوای گرم است، گفت: با توجه به این که مردم معمولا در چند روز ابتدای ماه رمضان خریدهای خود را انجام می دهند و پس از آن خرید کاهش می‌یابد و به دنبال آن قیمت‌ها نیز کاهش یافت.


رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران، موضوع تنش در عراق را از دیگر عوامل این کاهش قیمت دانست و ابراز کرد: به دلیل تنش‌هایی که در عراق شاهدیم، خروج و قاچاق دام کاهش یافته و همین موضوع باعثکاهش قیمت گوشت شد.


وی با بیان اینکه ‌در حال حاضر فصل دام است گفت: به مسوولان تاکید می کنم که باید از همین امروز به فکر تامین نهاده‌های دامی برای شش ماهه دوم سال باشند چون از اواخر تابستان و اوایل پاییز دامدار دامش را به روستا و جایگاه‌های مخصوص به خود می‌برد بنابراین نیاز به نهاده‌های دامی دارد.


ملکی تصریح کرد: با برنامه ریزی مناسب می‌توانیم از افزایش قیمت گوشت در شش ماهه دوم سال جلوگیری کنیم.


وی یادآور شد: در صورت نیاز، گوشت گوساله مصرفی بیشتر از کشور برزیل و گوشت صنعتی از کشور هندوستان وارد میشود.