اين كارشناسان معتقدند افراد سالخورده و سالمندتر اگر از اين روغن در رژيم غذايي خود استفاده كنند، طول عمرشان افزايش پيدا ميكند. در كشورهايي مثل فرانسه، يونان، اسپانيا و ايتاليا، روغن زيتون بعنوان يك عادات تغذيهاي سنتي و كلاسيك در نظر گرفته ميشود و در الگوي غذايي مردم اين كشور، اين روغن خوراكي و مفيد هميشه گنجانده ميشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، اما این در حالی است که در برخی از کشورهای دیگر مثل انگلیس، مقدار مصرف چربیهای حیوانی و اشباع شده خیلی بیشتر است.
آمارها نشان میدهد که در انگلیس سالانه حدود ۱۲۰ هزار نفر دچار سکته مغزی میشوند و ۳۰ درصد از مبتلایان به این بیماری ظرف یک ماه جان خود را از دست میدهند.
به گفته کارشناسان تغذیه، در انستیتو ملی سلامت و مطالعات پزشکی در انگلیس، روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب امگا – ۶ است که این چربیهای مفید در واقع قادر هستند واکنش بدن را نسبت به التهاب در بیماریها و ناراحتیهای مزمن مثل امراض قلبی یا آرتریت، متوقف سازند و همچنین فشارخون را کاهش میدهند.
در اين مطالعات به طور كلي ۷ هزار و ۶۲۵ شركت كننده ۶۵ سال يا مسنتر شركت داشتهاند كه هيچ يك از آنها نيز تاكنون سكته مغزي را تجربه نكرده بودند. اين كارشناسان معتقدند كه با انجام مطالعات بيشتر و دقيقتر روي روغن زيتون ميتوان اطلاعات بيشتر و موثرتري درباره آن بدست آورد كه براي زندگي انسان مفيد خواهند بود.
شناسه خبر:
۳۵۱۹۲
کاهش ۴۱ درصدی سکته مغزی با روغن زیتون
کارشناسان تغذیه تاکید کردند افرادی که غذاهای خود را با روغن زیتون طبخ میکنند، احتمال اینکه دچار سکته مغزی شوند تا ۴۱ درصد در آنها کاهش پیدا میکند.
۰