به گزارشافکارنیوز،طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، روغن و چربی باید ۱۵% تا ۳۰% از نیاز انرژی روزانه هر فرد را تامین کند و برای تامین آن باید از روغن‌های خوراکی و سایر منابع حاوی چربی استفاده کرد.

- حداکثر مقدار مصرفی مجاز از روغن‌های گیاهی ۵ تا ۷ واحد(با توجه به میزان فعالیت بدنی، وزن و قد) است.

- هر قاشق مرباخوری روغن گیاهی مایع ۱ واحد محسوب می‌شود. همچنین هر ۲ عدد گردو یا ۶ عدد بادام و پسته یا ۸ عدد زیتون نیز معادل ۱ واحد است.

- روزانه از گوشت سفید نظیر مرغ و غذاهای دریایی(۹۰ تا ۱۲۰ گرم) استفاده کنید.

- روزانه شیر و لبنیات کم چربی(۲ تا ۳ لیوان) میل کنید.

- روزانه از پنیر های کم چرب(۳۰ تا ۶۰ گرم) استفاده کنید.

در صورتی که در طی روز از غذای سرخ شده استفاده نکرده باشید، ۳ قاشق مرباخوری روغن زیتون یا کلزا به غذاهای روزانه خود اضافه کنید و همچنین ۲ عدد گردو همراه صبحانه و ۸ عدد زیتون همراه غذای خود مصرف کنید.