شهید ۱۳ ساله پاوه در انتظار سنگ قبر!

به گزارش افکارنیوز؛ یکی از رزمندگان دفاع مقدس شهرستان پاوه از وضعیت نا مناسب مزار شهید نوجوان ۱۳ ساله این شهر خبر داد و گفت: مسئول بنیاد شهید پول شهید را می گیرد اما حاضر نیست یک سنگ قبر برای شهید تهیه کند.

بنا بر این گزارش؛ ذوالفقار بابایی از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس به شهدای گمنام و مظلوم روستایشان در پاوه اشاره کرد و گفت: «آیا تا به حال قصه نوجوان بسیجی ۱۳ ساله‌ روستای مرز نشین پاوه را شنیده‌ای؟ آن نوجوان ۱۳ ساله که محل تولدش با اولین شهر کردستان عراق یعنی شهر طویله فقط و فقط ۱۰ دقیقه فاصله دارد. آن نوجوان ۱۳ ساله‌ای که کلاس اول راهنمایی بود با معدل خوب و انضباط ۲۰ به فرمان تاریخی حضرت امام(ره) گوش فرا داد تا از حریم خاک روستای خود دفاع کند. حالا چرا باید آن نوجوان ۱۳ ساله بعد از ۳۳ سال هنوز یک مزار نداشته باشد؟

وی ادامه داد: بارها و بارها به بنیاد شهید شهرستان مراجعه کردم ولی هر بار بهانه‌ای گرفتند یک بار می‌گویند بودجه نداریم، بار دیگر از نداشتن پیمانکار سخن می‌گویند و دست آخر هم آب پاکی را روی دست آدم می‌ریزند که اصلاً دستور نداریم. حتی با مسئولان استان هم هماهنگ کردم که در نهایت با برخورد بد مسئول بنیاد شهید مواجه شدم. حتی به آنها گفتم فقط هزینه سنگ قبر را شما تقبل کنید بقیه کارهایش را خودم انجام می‌دهم اما جوابی که گرفتم سرد سرد بود. حتی به بنده هم به خاطر شهدای گمنام توهین شده است.

ذوالفقار بابایی اظهار داشت: آیا آن شهید والا مقام با دیگر شهدایی که در پایتخت یا مرکز استان‌ها مزارشان با سنگ‌های زیبا و حجله آراسته شده فرقی می‌کند؟ آیا آن شهیدی که در دل خروارها خاک و در منطقه‌ای دورافتاده خفته و با پایتخت کیلومترها فاصله دارد سزاوار است که هنوز آرامگاهش بلاتکلیف بماند. آن شهید نوجوان ۱۳ ساله با شهید نوجوان ۱۳ ساله‌ای که در بهشت زهرای تهران یا مراکز استان‌ها خوابیده چه فرقی می‌کند؟ شاید جواب این باشد آن نوجوان ۱۳ ساله که در پایتخت خوابیده، در دید مسئولان عالی رتبه قرار دارد.

این رزمنده دفاع مقدس با انتقاد به بنیاد شهید گفت: آن بودجهای كه برای گلزار شهدا درنظر میگیرند، كجا میرود؟ چرا وقتی وضعیت نامناسب یك گلزار شهید را شرح میدهی بیتفاوت نگاهش میكنند. مگر نه این است آن مسئولی كه در اداره بنیاد شهید مشغول به كار است نان آن شهید را میخورد و اگر شهیدی در كار نباشد بنیادی هم در كار نیست. چرا مسئول بنیاد سكوت را به كار ترجیح میدهد؟