با خوردن ماهی قلب خود را سالم نگه دارید

به گزارشافکارنیوز،مهناز بی‌ریا با اشاره به اینکه در ماهی خطوطی وجود دارد به نام خطوط جانبی که این خطوط ابزار آگاهی در ماهی است، گفت: در اطراف این خطوط مقدار زیادی عنصر با ارزش روی وجود دارد و همین امر موجب تیره شدن گوشت این قسمت از بدن ماهی می‌شود.

وی ادامه داد: بیشتر مصرف‌کنندگان ماهی این قسمت را جدا و دور می‌ریزند این در حالی است که عنصر روی علاوه بر تنظیم همه هورمون‌های بدن در فعالیت‌های مغزی نیز اثر به سزایی دارد.

بی‌ریا خاطرنشان کرد: وجود اسید چرب با ارزش امگا۳ موجود در ماهی از رسوب چربی مضر خون و از بروز انفارکتوس‌های قلبی و مغزی جلو گیری می‌کند.
وی با تاکید بر ضرورت مصرف ماهی، یادآور شد: تنوع در غذاهای دریایی بسیار زیاد است و در حداقل زمان طبخ و آماده میشوند و بسیار لذیذ هم هستند.