مصرف زیاد ماست باعثتشدید دردهای مفصلی

به گزارشافکارخبر،در مبانی کلیات طب سنتی ایران آمده است که بهترین ماست, ماستی است که از شیر تازه گاو تهیه شده باشد. طبیعت ماست سرد و تر است و هر مقدار که ترش تر و رقیق تر باشد, سردی و تریش افزایش پیدا می‌کند.

- ماست موجب کاهش تشنگی و افزایش رطوبت بدن می‌شود.

- ماست نسبت به دوغ ارزش غذایی بیشتری دارد چرا که چربی آن بیشتر است.

- ماست دیر هضم است و خلط خام تولید می‌کند به همین دلیل برای سرد مزاجان و افرادی که دارای معده سردی هستند, زیان بار است.

- ماست را می‌توان یک غذای کامل برای میان وعده‌ یا وعده‌های غذایی در تابستان به حساب آورد.

- زیاده روی در مصرف ماست باعثتشدید دردهای مفصلی افراد سرد مزاج می‌شود.

- برای رفع دردهای مفصلی ناشی از ماست, مربای زنجبیل بسیار مفید است.

- از مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی باید به شدت پرهیر کرد.

- مصرف آن در تب های عفونی ضرر دارد.

خواص دوغ

- طبیعت دوغ دوم سرد و تر بوده و تری در آن غلبه دارد.

همچنین در مبانی کلیات طب سنتی ایران نیز چنین آمده است که ماستی که با اندک آب در خیک یا غیر آن حرکت داده و بر هم زده چربی آن را که کره می‌گویند.

- بهترین آن دوغ تازه ماست شیر گاو است که چربی آن را کامل گرفته باشند.

- مصرف دوغ موجب تسکین جوشش خون شده و در گرم مزاجان باعثتقویت نیروی جنسی گرم مزاجان است.

- دوغ تسکین دهنده تشنگی و التهاب معده و کبد است.

-دوغ چاق کننده بدن و اشتها آور است.