به گزارش ایسنا دکتر احمد رضا گفت: مواد نشاسته اي را اصلي ترين گروه هرم غذايي دانست و تاکيد کرد: تمام افراد ملزم به استفاده از اين مواد در رژيم غذايي روزانه خود هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مواد نشاسته ای شامل نان، برنج، ماکارونی، جو، سیب زمینی غنی از انرژی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

این متخصص تغذیه ریزش مو را از عوارض ناشی از رژیم های غذایی سخت و کمبود مواد معدنی ویتامین ها دانست و گفت: این مشکل بر اثر حذف مواد نشاسته ای و عدم مصرف برنج، نان و غلات ایجاد می شود.

دکتر درستی حداقل مواد نشاسته ای مورد نیاز بدن در طی روز را ۵ تا ۱۱ سهم عنوان کرد و افزود: این میزان بر اساس نیاز و سن افراد متفاوت است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: افرادی که تمایلی به افزایش وزن نداشته و فعالیت بدنی زیادی ندارند، مصرف ۵ سهم کفایت می کند که این مقدار شامل دو برش نان در وعده صبح، ۵ تا ۶ قاشق غذا خوری برنج هنگام ظهر و شب نیز دو برش نان است که هر برش باید به اندازه یک کف دست بدون انگشتان باشد.

دکتر درستي در پايان با اشاره به اندازه هاي يک وعده غذايي کامل خاطرنشان کرد: افراد بايد روزانه ۳ تا ۵ واحد سبزيجات هر واحد به اندازه يک بشقاب کوچک ۲ تا ۴ واحد ميوه، ۳ تکه گوشت و ۳ واحد لبنيات مصرف کنند.