رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

  • پاستا نواری سبز تازه : 250 گرم
  • روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  • برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

 

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده : 1 عدد
  • سیر خرد شده : 1 حبه
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
  • جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • اورگانو خشک : 1 قاشق چای خوری
  • برگ بو : 2 عدد
  • پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 1 قاشق چای خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

 

مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :

  • کره : 4 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده : 400 گرم
  • مغز بادام پوست کنده : 90 گرم
  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا با سس مرغ :

 

1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را داخل یک قابلمه , روی حرارت متوسط گرم نمایید . پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند . سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید . پس از آن جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه نموده و هم بزنید . این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید .

 

2. برای تهیه سس مرغ , کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب نمایید . سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند .

 

3. در همین فاصله , خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود . آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن , به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید .

 

4. قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید , پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم , منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته , سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان , پاستا با سس مرغ را تزیین نموده , بلافاصله سرو نمایید .

 

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.