به گزارش فارس، محمدهادی امینناجی، رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیامنور با بیان اینکه ثبتنام اتباع غیرایرانی مقیم ایران در دورههای فراگیر دانشگاه پیامنور، منوط به داشتن یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر است، گذرنامه دارای پروانه اقامت با حداقل ۶ ماه اعتبار، دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از سوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، کارت هویت ویژه اتباع غیرایرانی دارای اعتبار در سال ۱۳۹۰صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور و کارت آمایش مرحله هفتم صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور را از مدارک معتبر اقامتی معرفی کرد.

به گفته وی فقط اتباع غیرایرانی مقیم که از مدارس رسمی داخل کشور جمهوری اسلامی ایران، فارغ التحصیل شده‌اند مجاز به شرکت در آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی سال ۱۳۹۰ دانشگاه پیام‌نور هستند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام‌نور خاطرنشان کرد: ثبت‌نام پذیرفته شدگان غیرایرانی و اجرای روند امور کنسولی آنها بر اساس مفاد شیوه نامه ثبت‌نام و پذیرش شدگان غیرایرانی که به تصویب کارگروه دانشجویان غیرایرانی رسیده است، انجام می‌شود.

وی با تأکید براینکه تحصیل همزمان اتباع غیرایرانی شاغل به تحصیل در مؤسسات آموزش عالی در واحدهای آموزشی دانشگاه‌های پیام‌نور، جامع علمی کاربردی و مرکز جامعه المصطفی(ص) العالمیه ممنوع است، گفت: اتباع غیرایرانی مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مناطق ممنوعه تردد و اسکان اتباع خارجی نیستند و در صورت پذیرش و اعلام قبولی داوطلبان غیرایرانی در مناطق ممنوعه، پذیرش آنها «کأن لم یکن» تلقی می‌شود.

امین‌ناجی داشتن حداقل معدل کتبی ۱۴ را برای دیپلم سه ساله نظام جدید رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی این داوطلبان الزامی اعلام کرد و گفت: در صورت مغایرت معدل اعلام شده به سازمان سنجش آموزش کشور، با معدل مندرج در اصل گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه با پذیرفته شدگان مطابق ضوابط رفتار خواهد شد.

وی تأکید کرد که اگر در حین تحصیل پذیرفته شدگان غیرایرانی، محرز شود که دانشجو دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر بوده و مجدداً با شرکت در آزمون، در مقطع تحصیلی تکراری پذیرفته شده است، از تحصیل وی ممانعت به عمل آمده و اخراج محسوب میشود.