به گزارش ايسنا، اين كارشناسان ميگويند: هرچند اكثر مردم طاقت آن را ندارند كه تا سرحد مرگ، فلفل تند و داغ بخورند اما به لحاظ تئوريك اين امكان وجود دارد كه فردي از خوردن مقادير زياد فلفل تند بميرد.

بنا برگزارش مجله آنلاین لایوساینس، در محاسبه‌ای که در سال ۱۹۸۰ میلادی صورت گرفت، معلوم شد که اگر ۱.۳ کیلوگرم فلفل خیلی تند و پودر شده یکجا مصرف شود، می‌تواند یک فرد ۶۸ کیلویی را از پای در بیاورد. البته بدن انسان معمولا زودتر از این که آسیب ببیند، واکنش نشان می‌دهد تا چنین اتفاقی نیفتد اما اگر فردی در برابر واکنش بدن مقاومت کند، ممکن است حتی جان خود را به خطر بیندازد.

اين كارشناسان ميگويند: فلفل تند سيستم عصبي سمپاتيك را فعال ميكند. عصب سمپاتيك كنترل اكثر اعضاي داخلي بدن را براي مصرف انرژي بيشتر برعهده دارد به طوري كه بدن بتواند كالري بيشتري بسوزاند. مصرف فلفل تند در واقع سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا ميبرد و به همين خاطر به لاغر شدن كمك ميكند. اما كاپسايسين يك ماده فعال در فلفل است كه موجب التهاب بافتي ميشود و اگر به مقدار زياد استفاده شود ميتواند به لايه مخاطي معده و روده آسيب جدي وارد كند.