به گزارش ایسنا، بادام زمینی منبع غنی از ویتامین ای، فولیت نیاسین، منگنز و پروتئین است كه برای عملكرد مناسب اعضا و دستگاههای مختلف بدن مفید هستند. نوعی آنتی اكسیدان فنولیك موسوم به رسوراترول كه معمولا در انگورها یافت میشود در بادام زمینی هم وجود دارد و به كاهش خطر بروز بیماریهای قلبی كمك میكند.

به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز، بادام زمینی همچنین منبع غنی از چربی‌های تک زنجیره‌ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش میزان کلسترول بد خون مفید است. بادام زمینی بعلاوه حاوی فیبر بوده که در بهبود عملکرد روده‌ها موثر است. بنابراین مصرف مداوم بادام زمینی در کاهش خطر بروز سرطان روده تاثیر دارد.

در عین حال كلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی در تقویت استخوانها و دندانها نقش دارد كه در درازمدت مانع از پوكی استخوان میشود. اما اگر به این خوردنی خوشمزه حساسیت دارید، واقعا از خوردن آن خودداری كنید.