برنامه های تنظیم بازار ماه رمضان
محمدی رئیس اتحادیه غذاهای سنتی دربرنامه گقتگوی خبری 18:30 در خصوص وضعیت بازار در آستانه ماه مبارک رمضان اظهار داشت: واحدهای مجاز ارائه دهنده غذاهای مرسوم این ماه مبارک از جمله آش وحلیم، موظف هستند بنر متحد الشکل که دارای کد شناسایی واحد صنفی است را در محل کار خود نصب کنند و به مردم توصیه می کنیم حتما از واحدهای مجاز دارای کد خرید نمایند.
 
وی در خصوص قیمت های مصوب در این ماه تصریح کرد:قیمت مصوب حلیم درجه یک با مخلفات 15 هزار تومان و حلیم ساده 14 هزار تومان، آش شله قلمکار با مخلفات 15 هزار تومان و ساده 14 هزار تومان، آش رشته با مخلفات 13 هزار تومان و ساده 12 هزار تومان تعیین شده است.
 
محمدی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای غیرمجاز و به اصطلاح خانگی در این ایام گفت:بحث تهیه غذا یک امر تخصصی است و ضوابط بهداشتی باید در آن لحاظ شود بنابر این باید با افراد سودجو که با ارائه غذای ناسالم و ارزان تر سلامت مردم را به خطر می اندازند برخورد شود.
 
وی گفت: اصناف دیگر و واحد های غیر مجاز نباید اقدام به فروش آش و حلیم کنند.
 
رئیس اتحادیه غذاهای سنتی ادامه داد: در همین راستا بازرسین اداره اماکن، بهداشت و تعزیرات در این ایام نظارت کافی بر عملکرد واحد ها دارند و با متخلفین برخورد می شود؛ همچنین تیم بازرسی از سوی خود اتحادیه نیز از واحد ها بازدید دارند و متخلفان را به تعزیرات معرفی می کنند.
 
محمدی گفت: نصب تابلو قیمت ها از گذشته مرسوم بوده است و در ماه مبارک رمضان کنترل ویژه خواهد شد.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: برخی محله ها در تهران که تقاضا بیشتر است اما توزیع کننده کمتر دیده می شود احتمال اختلاف قیمت 1000 تومان یک امر طبیعی است اما چنانچه توسط کارشناسان ما مشاهده شود از نظر وزن، کیفیت و مبلغ فروش اختلاف فاحشی وجود دارد برخورد قاطع خواهد شد و واحد های متخلف تعطیل می شود.
 
وی گفت: هموطنان تهرانی می توانند با شماره تلفن 77639658  تخلف توزیع کنندگان در خصوص کم فروشی، گران فروشی و واحد های غیر مجاز را  در طول مدت شبانه روز به  بازرسین گزارش کنند.