استفاده از الیاف و پنبه در حلیم امکان پذیر نیست

حسین محمدی در حاشیه نشست خبری امروز با تکذیب خبر مصرف پنبه و الیاف در طبخ حلیم افزود: استفاده از الیاف و پنبه در حلیم امکان پذیر نیست و این مواد قابلیت مصرف ندارد.
وی با اشاره به اینکه خبر دروغ مصرف پنبه سبب کاهش 500 درصدی فروش حلیم در واحدهای صنفی شده است، گفت: طبخ طولانی گوشت سبب خلال شدن آن و تغییر رنگ گوشت به رنگ سفید می‌شود.
 رئیس اتحادیه کباب، حلیم و آش پزندگان غذاهای سنتی با اشاره به برخورد با وحدهای متخلف که درکنار خیابان و فست فود فروشی‌ها اقدام به عرضه حلیم و آش می‌کنند، ادامه داد: حتی در این اماکن نیز برای طبخ حلیم از پنیه استفاده نمی‌شود.
 محمدی گفت: برخورد با واحدهای متخلف به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی یا مصرف کم گوشت در حلیم انجام می‌شود.
 وی با اشاره به کذب بودن اخبار منتشره در فضای مجازی ادامه داد: فیلم منتشر شده و تایید مسئول در آن فیلم خلاف واقع بوده و اتحادیه از آن مسئول شکایت کرده است.
 محمدی گفت: مصرف کنندگان برای اطمینان از خرید فقط از واحدهای صنفی مجاز و دارای مجوز از اتحادیه و وزارت بهداشت خرید کنند.