به گزارش ايسنا، اميلي هو از دانشگاه دولتي اورگان اعتقاد دارد براي جذب مزاياي مواد غذايي نظير بروکلي و خانواده کلم ها مانند گل کلم يا کلم بروسل بايد از خود اين سبزيها مصرف کرد نه از مکملها.

وی می گوید: هرچند برخی از ویتامینها مانند اسید فولیک که برای زنان باردار تجویز می شود از طریق مکمل بهتر جذب می شود تا از طریق غذا، اما در برخی دیگر از مواد غذایی مانند کلم بروکلی باید خود این سبزی و موادغذایی را مصرف کرد، زیرا ریزمغذی‌های آن از طریق مکمل جذب نمی شوند.

هو می افزاید: یک آنزیم ضروری به نام myrosinase در بسیاری از مکمل‌ها وجود ندارد، آنزیمی که در جذب مواد مغذی تاثیر بسیار دارد.

بر اساس نتايج اين بررسي که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شد براي بدست آوردن اين آنزيم بهتر است کلم بروکلي را ۲ تا ۳ دقيقه بپزانيم و يا آنکه آن را بخار پز کنيم.