هدف نوژن سلامت کاربران و مصرف کنندگان است

ایزو که مقر آن در ژنو می باشد، یک سازمان غیر دولتی بین المللی است که در ۲۴ فوریه سال ۱۹۴۷ تاسیس یافت. این سازمان متشکل از موسسه های ملی استاندارد کردن ۱۳۰ کشور بزرگ و کوچک، صنعتی و در حال توسعه از کلیه مناطق دنیا می باشد. وظیفه اصلی ایزو توسعه استاندارد کردن و فعالیت های مرتبط در جهان با نگرشی تسهیل کننده نسبت به تبادلات بین المللی کالاها و خدمات، بهبود همکاری در محدوده علمی، فنی، اطلاعاتی و فعالیت های اقتصادی و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده می باشد. سازمان بین المللی استاندارد ایزو تدوین استانداردهای فنی و اختیاری را بر عهده دارد.

این استانداردها تقریباً شامل کلیه موارد مربوط به تکنولوژی می گردد و نیز کمک به ساخت و عرضه کالاها و خدمات موثرتر، ایمن تر و بهداشتی تر می نماید. استانداردهای ایزو ، تجارت و بازرگانی بین کشورها را آسان تر و صحیح تر می کند و به طور کلی از مصرف کنندگان کالاها و خدمات حمایت کرده و زندگی آنها را سهل تر می نماید. به عبارت دیگر اقدامات ایزو که منتج به موافقت نامه های بین المللی گشته، نهایتا به صورت استانداردهای بین المللی چاپ می شود.

به طور کلی استانداردها توافق نامه های مستند شده، متضمن ویژگی ها، مشخصات فنی یا سایر ضوابط دقیق جهت استفاده به عنوان قوانین، راهنما یا شرح مشخصات به منظور حصول اطمینان از مناسبت مواد، کالاها، فرآیندها و خدمات با اهداف مورد نظر می باشد وجود استانداردهای ناهماهنگ برای تکنولوژی های مشابه در کشورها و مناطق مختلف منجر به ایجاد (موانع فنی فراراه تجارت) می گردد.

صنایع صادرات گرا نیاز به قبول کردن استانداردهای بین المللی، به منظور منطقی کردن فرآیند تجارت بین المللی را حس کرده اند و این امر از دلایل اصلی تاسیس ایزو بشمار می رود.

صنایع مختلف در دنیا نیاز به استاندارد خاص را به موسسه استاندارد ملی کشور متبوع اعلام می نمایند و تدوین استانداردها می تواند از اعضای اصلی به سازمان بین المللی استاندارد انعکاس یابد. استانداردهای بین المللی برای بسیاری از تکنولوژی ها مانند ارتباطات، فرآیندهای اطلاعاتی، نساجی، بسته بندی، توزیع، تولید و مصرف انرژی، ساخت کشتی، بانکداری و خدمات اقتصادی تهیه می شوند و دلایل عمده تهیه آنها عبارتند از :

۱- پیشرفت جهانی در آزاد سازی تجارت

۲- تداخل بخش های مختلف صنایع

۳- سیستم های ارتباطات جهانی

۴- نیاز کشورهای در حال توسعه

۵- رشد و شکوفایی تکنولوژی

از دیدگاه عمومی و بر پایه اصول علمی، (تضمین کیفیت) شواهدی را فراهم می آورد تا بر اساس آنها کلیه اشخاص ذیربط (از جمله مدیران، کارکنان و مشتریان) اعتماد داشته باشند که تمامی فعالیت های مرتبط به کیفیت به طور موثر و کارا به اجرا در می آید.

در استانداردهای سری ایزو ۹۰۰۰ به ممیزی سیستم کیفیت تاکید شده است، به وطوری که انجام توام با هدف و برنامه آن ابزاری موثر برای تضمین کیفیت در هر سازمان طالب کیفیت، استمرار کیفیت و بهبود مستمر محسوب می شود.

استانداردهای سری ایزو ۹۰۰۰ در واقع تعیین کننده، ویژگی ها و یا مشخصات فنی برای محصول نیستند بلکه استانداردهایی می باشند که بر فرآیند و عملکرد تمامی فعالیت هایی که بر کیفیت محصول یا خدمت نهایی تاثیر گذار است، توجه دارد و به همین دلیل برای هر صنعتی دارای کاربرد است.

استانداردهای سری ایزو ۹۰۰۰ استانداردهایی مدیریتی بوده و به این نکته تاکید دارد که کیفیت باید در فرآیند تولید و در تمامی بخش های یک سازمان (کارخانه یا شرکت) از جمله بخش طراحی، بخش تدارکات، بخش تولید، بخش کنترل کیفیت، بخش آموزش و غیره بوجود آید.

استانداردهای سری ایزو ۹۰۰۰ به طور کلی در سه طبقه، قرار می گیرند :

الف – استانداردهای مربوط به مدیریت کیفیت و عناصر سیستم کیفیت (سری ایزو ۹۰۰۴)

ب – استانداردهای مربوط به الگوهای تضمین کیفیت (ایزو ۹۰۰۱، ۹۰۰۲، ۹۰۰۳)

پ – سایر استانداردهای راهنما و حمایت کننده (ایزو ۸۰۴۲، سری ایزو ۹۰۰۰ و سری ایزو ۱۰۰۰۰)

بر اساس همین رویکردهای کلی در یکسان سازی استاندردهای جهانی بوده است که مجموعه نوژن ضمن نهادن این استانداردهای جهانی در رویکردهای سال 1395 و 1396، ارتقاء سطح کیفیت محصولات مطابق با خواسته های مشتریان و ورود به بازارهای هدف صادراتی و توسعه آن را سرلوحه خط مشی کیفیت خود قرار داده است.

باید در نظر داشت کالاهای تولید شده توسط مجموعه نوژن – اعم از میزهای مدیریتی و کنفرانس، پارتیشن اداری، صندلی های اداری و مدیریتی و هم چنین فایل ها و کمدهای اداری – به طور مستقیم با سلامت کاربران و مصرف کنندگان ارتباط دارند؛ لذا حفظ کیفیت و انطباق با استانداردهای جهانی معنایی بیش از حفظ سهم بازار و سودآوری پیدا می کند و تبدیل به مقوله ای اخلاقی می گردد که توجه به آن چیزی فراتر از دایره محاسبات اقتصادی و تجاری است.

شاید همین التزام و اصرار بر محوریت قراردادن کیفیت با رویکرد ارتقای سلامت کاربران، راز موفقیت گروه نوژن بوده است در طول بیش از ربع قرن گذشته، با وجود تمام مصائب و سختی های خرد و کلان، هر روز استوارتر و مطمئن از روز قبل گام بر می دارد و در این مسیر، هیچ انتهایی و مقصدی را برای خود متصور نیست، زیرا اعتقاد دارد کیفیت هرگز ایستا و پایدار نیست و برای دست یابی و حفظ آن، کوشش بی وقفه و خستگی ناپذیر نیاز است و نوژن هرگز در این مسیر بنای توقف و ایستادن ندارد. شایان ذکر است نوژن دارای تمامی استانداردهای لازم ایران نیز می باشد.

 

این خبر تبلیغاتی می باشد.