کاهش سکته‌های قلبی با خوردن موز

به گزارش افکار نیوز به نقل از برنا، نوید عطار مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یك منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی میكنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم، سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است.

وی با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامین‌های موجود در این میوه است، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخن‌ها، برای رشد بافت‌های شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشم‌ها حیاتی است.

عطار افزود: موز یکی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است که می تواند در افزایش خلق وکاهش افسردگی موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه، برای افرادی كه به زخمهای گوارشی مبتلا هستند مفید است.