به گزارش افکارنیوز به نقل ازرسا، حضرت آیت الله جوادی آملی امروز در جمع علما و روحانیون حوزه علمیه به ادامه تفسیر سوره مبارکه شعراء در مسجد اعظم قم پرداخت.

این استاد تفسیر حوزه علمیه گفت: خوف حضرت موسی علیه السلام که در این آیات مطرح شده، خوف معقولی است. حضرت در میدان دعوت فرعون و مردم برای خود نمی ترسد بلکه از این خوف دارد که امر خدا روی زمین بماند.

وی ادامه داد: در میدان مقابله با ساحران «فأوجس فی نفسه خیفة موسی»، طبق روایتِ امیرمؤمنان علیه السلام، جناب موسی برای خودش نترسید، از غلبه دول ضلال ترسید. او می ترسید که اگر عصای او اژدها شود و همه مارها و سحر ساحران را ببلعد، مردم فرق بین سحر و معجزه را نفهمند و هدایت نشوند. فرق بین معجزه و سحر را هر کسی نمی داند.

حتی امروز هم تعداد کسانی که بین خیال و عقل فاصله می گذارند و تشخیص می دهند کم است. آن روز هم اولین کسانی که متوجه شدند کار حضرت موسی علیه السلام سحر نیست و معجزه است کارشناسان سحر بودند که حاضر شدند شهید شوند ولی کفر آل فرعون را امضا نکنند.

این استاد عالی حوزه علمیه قم گفت: آمار پیامبران دروغین از آمار انبیای راستین کمتر نیست. امروز که عصر علم است عده ای کتاب های بهائیت را قبول کرده اند و نمی توانند بین کتاب بهائیت و قرآن فرق بگذارند. الان بیش از تعداد دوچرخه و موتوری که در این کوی و برزن هست، ماهواره بالای سر ما است. لذا الان عصر علم است. اما در همین عصر علم، این بهائیتی که برای ما در برابر قرآن جعل کرده اند و این وهابیتی که برای اهل تسنن در برابر عترت طاهرین علیهم السلام جعل کرده اند طرفدار دارد! عده ای به این وهابیت و بهائیت گفته اند آری! عده ای در همین عصر علم می گویند این کتاب مجعول بهائیت، وحی است!

ارزش روحانی فهیم

حضرت آیت الله جوادی آملی خاطر نشان کرد: وجود امام صادق علیه السلام فرمود شهری هستی یا روستایی، ‌ هر جا می خواهی زندگی کنی، اول ببین آن جا یک روحانی فهیم هست یا نه، اگر نبود به آنجا نرو. این را درباره طبیب و مهندس نگفته اند البته طبیب هم لازم است. فرمود اگر یک روحانی فهیم در روستا یا شهر نیست آنجا نرو چون دینت در خطر است.

وی افزود: علامه عسکری یا علامه شرف الدین یا سید محسن یا علامه طباطبایی یا علامه امینی می خواهد که فحل میدان باشد و بگوید سحر و معجزه چیست، وهابیت و تشیع چیست، بهائیت و قرآن چیست. این طور نیست که متاع کفر خریدار نداشته باشد، ‌ همیشه و در هر فضایی هست.

حضرت آیت الله جوادی آملی پس از توضیحاتی درباره عدم امکان جبر گفت: انسان آزاد خلق شده لذا کسی که در جهنم می رود خود را سرزنش می کند. فرشتگان هم در دالان ورودی جهنم به او می گویند مگر انبیا نیامدند؟ مگر روحانی نیامد؟ مگر مسجد و حسینیه نداشتید؟

وی ادامه داد: مراد از نذیر در «ألم یأتکم نذیر» فقط پیغمبر و ائمه علیهم السلام نیست. بلکه شامل روحانی و امام جماعت و سخنران حسینیه می شود. البته روحانی که حرفهایش را از وجود مبارک پیغمبر و اهل بیت علیهم السلام دارد.