به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس،پژوهشگران انگلیسی گفتند: کشیدن شدن ساعت در طول ماه مارس جاری در اروپا شاید وقت بیشتری را در طول روز به ما بدهد اما چه بسا ما را بیشتر در معرض حملات قلبی قرار می دهد.

مارتین یونگ پژوهشگر از دانشگاه آلابامای انگلیس گفت: دو روز بعد از کشیده شدن ساعت به جلو در اروپا ۱۰ درصد خطر ابتلا به حملات قلبی را افزایش می دهد و برعکس وقتی در ماه اکتبر آینده ساعت به عقب کشیده می شود، خطر ابتلا به حملات قلبی ۱۰ درصد کاهش می یابد.

این پژوهشگر افزود: به نظر نمی رسد خطر افزایش ابتلا به حملات قلبی در صبح روز کشیده شدن ساعت به جلو وجود داشته باشد زیرا اکثر مردم برنامه کاری روزانه خود را تغییر نمی دهند اما خطر روز بعد از آن به اوج خود می رسد زیرا اکثر مردم باید برای رفتن به سرکار زودتر از خواب بیدار شوند.

به گفته این پژوهشگر، علت افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی هنوز به طور دقیق مشخص نیست اما چند تئوری مطرح است.

یونگ گفت: محروم شدن از خواب، ساعت بیولوژیک بدن و واکنش سیستم دفاعی ممکن است نقشی در جریان بررسی علل بروز این وضعیت ایفا کند.

برپایه این گزارش، باوجود اینکه این تحقیقات ارتباط بین کمبود خواب و خطر ابتلا به حملات قلبی را کشف کرده است اما نمی توان گفت که اینها علت و معلول هم هستند.