به گزارش افکارنیوز به نقل از ايسنا، اين مطالعه با همكاري متخصصان امريكايي و استراليايي روي ۱۰۰۰ فرد بالغ انجام گرفت. نتايج بررسيها تاييد كرد افرادي كه به طور مداوم از محصولات لبني مثل شير، كره، پنير و ماست استفاده ميكنند در تستهاي ذهني امتيازات بيشتري كسب ميكنند و تواناييهاي ذهني و هوشي آنها به مراتب بيشتر از اشخاصي است كه خيلي كم لبنيات ميخورند و يا هرگز از اين خوردنيها مصرف نميكنند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این متخصصان دریافتند چربی‌های مفید موجود در این محصولات از تحلیل رفتن بافت مغز که آغاز بیماری آلزایمر است، جلوگیری می‌کنند.

تاکنون مطالعات روی بافت مغز ثابت کرده است که فعالیت‌های ذهنی ما وابستگی شدیدی به ذخیره مناسب چربی‌های مفید در بدنمان دارد. ۶۰ درصد مغز ما را چربی تشکیل می‌دهد و ۷۰ درصد از غلاف میلین موجود در اطراف رشته‌های عصبی از چربی است. چربی این غلاف باید مداوم جایگزین شود و به همین خاطر مغز به ذخیره مناسب چربی نیازمند است تا بهتر فعالیت کند.

جزئیات این مطالعه در مجله «اینترنشنال دایری» منتشر شده است.