به گزارش افکار نیوز به نقل از پانا، دکتر فروزان صالحی، متخصص تغذیه ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: کمبود مصرف آب میتواند اختلالات مهمی در سلامت انسان به جا گذارد؛ از جمله آن که موجب بروز یبوست و ناراحتیهای گوارشی ناشی از آن شود.


وی با اشاره به این که مصرف کافی آب و مایعات درطول سفر از کم آبی بدن وخشکی پوست جلوگیری می کند، افزود: کمبود مصرف آب در انجام واکنش‌های بیوشیمیایی حیاتی که در داخل بدن انجام می‌شود، اختلال ایجاد می‌کند.


صالحی تصریح کرد: آب در حفظ سلامت، شادابی و طراوت پوست تاثیر مهمی دارد و کمبود مصرف آن باعثکاهش رطوبت و طراوت پوست شده و یکی از عوامل موثر در خشکی و پژمرده شدن پوست و پیری و چروک شدن آن است.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر این که مصرف آب کافی، باعثفعالیت بهتر و مناسب‌تر کلیه‌ها در تصفیه‌خون و دفع مواد زائد از بدن می‌شود، ابراز داشت: لازم است افراد مصرف آب کافی را در برنامه غذایی روزانه خود فراموش نکنند و توجه داشته باشند که در تمام اوقات و روزهای زندگی، نیاز به مصرف آب داشته و هرگز نباید میزان آب مصرفی را کاهش دهند، مگر در بیماری‌های خاصی که پزشک مصرف آب را ممنوع یا محدود کرده باشد.


به گفته دکتر صالحی، استفاده ازآب سالم مهمترین عوامل سلامت در سفرهای نوروزی است و از آب چشمه ها وچاههای محلی که معمولا بهداشتی نیستند نباید استفاده کرد.


وی اظهار داشت: می توان در طول سفر از آب معدنی هایی که دارای پروانه ساخت و مجوز های بهداشتی هستند استفاده کرد و یا می توان قبل از حرکت از منزل آب لوله کشی را دریک بطری تمیز ریخته و درطول سفر از آن استفاده کرد.


صالحی خاطرنشان کرد: در مناطقی که دسترسی به آب سالم وجود ندارد حتما از آب جوشیده شده استفاده کنید آلودگی آب می تواند موجب عفونت های گوارشی وبیماری های اسهالی بشود.


بخاطر داشته باشدید که مصرف چای وقهوه جای آب را نمی گیرد . چای بدلیل خاصیت ادرار آوری می تواند موجب کاهش آب بدن شود بنابراین از مصرف ۳ تا ۴ فنجان چای درروز بیشتر مصرف نکنید و سعی کنید مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب سالم را درهمه اوقات از جمله در طول سفر رعایت کنید.