به گزارش افکارنیوز، * به نوشته سایت هلث نیوز، ویتامین C موجود در کدو همراه با لوتئین برای حفظ و بهبود سلامت چشم مفید است.* مقدار آب زیاد در آن باعث ایجاد سیری و کاهش وزن می شود.* فیبر موجود در آن مانع از بروز یبوست و بروز سرطان روده می شود.

* مصرف منظم این گیاه حاوی ویتامین C خطر بروز آسم و بیماری اسکوربوت را کاهش می دهد. * پتاسیم و فولات آن برای عملکرد درست بدن لازم است. * خطر بروز بیماری ام. اس را پایین می آورد. * مانع از بروز بیماری قلبی و علایم مربوط به آن مانند کلسترول بالا می شود. * پوست آن حاوی بتاکاروتن است.

* منیزیم و پتاسیم موجود در کدو، فشار خون را پایین می آورد.

منبع: روزنامه خراسان