به گزارش افكارنيوز به نقل از ايسنا، طرح "توليد روغن سرخ کردني با پايداري حرارتي بالا با تلاش مهندس شادي بلوريان، عضو هيأت علمي گروه افزودنيهاي غذايي جهاد دانشگاهي مشهد به اجرا درآمده و به ثبت رسيد.
سرخکردن یکی از روشهای مرسوم تهیه غذا بوده که به دو صورت سطحی و عمقی(غوطهور در روغن) صورت میگیرد.
در این روش، روغن سرخکردنی ضمن عمل به عنوان واسط حرارتی در ایجاد طعم خوش خوراکی و افزایش کالری ماده غذایی موثر است.
انتخاب روغن و پايداري آن نيز يکي از مهمترين عوامل موثر در کيفيت و سلامت محصول سرخشده محسوب ميشود.
شناسه خبر:
۹۹۲۶۲
تولیدروغن سرخکردنی با پایداری حرارتی بالا
محققان کشور موفق به تولید روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا شدند.
۰