به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، رنگ پوست نوزاد ، بهترين معرف کبد و غدد داخلي مادر است. بنابراين براي اين که فرزندانتان رنگ و روي خوبي داشته باشد و کبدش هم سلامت باشد در هنگام بارداري به سراغ دوستان کبد برويد بهترين دوست کبد، روغن زيتون است .


غیر از روغن زیتون، روغن ماهی، کره، روغنهای نباتی، خیار، کاهو، کاسنی، هویج، زرشک، عناب و نعنای دم کرده برای خوش آب و رنگ شدن نوزاد فوق العاده موثر است.


خوردن میوه و سبزی هایی که ویتامین ثدارند در رنگ طفل موثر است و آنان را زیبا می کند.

رنگ خفه و تیره

خوردن غذاهای مانده و فاسد، مخصوصا گوشتی که تولید مسمومیت می نماید، رنگ نوزاد را تیره و مایل به زرد می کند.

پر خوری و علاقه به خوردن غذاهای یکنواخت رنگ کودک را تیره و خفه و مایل به زردی می نماید.


استنشاق دود زغال، سیگار کشیدن و حتی در اتاقهای پر جمعیت نیز در تیرگی رنگ نوزاد دخالت دارد.

رنگ مو

۱) برای آن که نوزاد موی مشکی داشته باشد: برای مشکی شدن موی سر نوزاد ویتامین د لازم است.


بنابراین استفاده از حرارت آفتاب در حد متعادل و خوراکی های که ویتامین های آن را دارند می تواند در مشکی شدن موی اثر بگذارد و نیز استفاده از غذاهایی که دارای مواد گوگردی هستند.


خوشبختانه گوگرد در اغلب غذاها مخصوصا پیاز، سفیده تخم مرغ، کلم، خیار، ترب به مقدار کافی موجود است، افراط در خوردن شنبلیله نیز مو را مشکی می کند.


۱) برای خرمایی شدن موی نوزاد:

وقتی مادر ویتامین به قدر زیاد داشته باشد و از ویتامین آ به مقدار زیاد استفاده کند موی نوزادش خرمایی می شود.

خوردن روغن ماهی هنگام حاملگی به این موضوع کمک می کند.


۲) برای این که نوزاد سرخ مو شود:

وقتی آفتاب به سر و بدن مادر نرسد و مصرف ویتامین ها علی الخصوص ویتامین د کم باشد موی نوزاد سرخ خواهد شد پوست این اطفال چربی کمتری دارد.


۳) بور شدن موی سر نوزاد:

وقتی به علل زیر ویتامین د به جنین نرسد موی او بور می شود

- مادر زیاد استحمام نکند

- مادر به قدر کافي از نور آفتاب استفاده نکند.