به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، تمرهندی، درختی استوایی و بومی آفریقا و هند است. میوه این درخت منبع غنی ویتامین های BC، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

*برای درمان تر ک های استخوان(مویه) به کار می رود، عصاره مخلوط تمرهندی با روغن کنجد را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

*آنتی اکسیدان، ویتامین C و E و فلاوانوئید موجود در آن نقش ماده طبیعی ضدسرطانی را ایفا می کند.

*تقویت کننده سیستم گوارش است.

*ویتامین C آن بیماری اسکوربوت(نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C) را درمان می کند. برای درمان سریع عصاره غلیظ شده آن را با کمی نمک، فلفل سیاه و یک شیرین کننده میل کنید.

*برای تسکین درد و ورم ناشی از پیچ خوردگی، مخلوطی از آب، نمک و عصاره غلیظ شده تمرهندی را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

غرغره کردن با آب حاوی عصاره جوشیده شده تمرهندی گلودرد را تسکین می دهد.

*با کمبود آهن مقابله می کند.

*نیاسین نوعی ویتامین B موجود در تمرهندی، در کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید موثر است.