به گزارش افکار نیوز به نقل از افتاب،"پروفسور ناصر پارسا" در جمع اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد رشد علوم، به ويژه در زمينه صنعت و پزشكي را در يكصد سال پيش شگفتانگيز برشمرد و افزود: شيوه درمان در پزشكي تا به حال تجويز و خوراندن يك دارو براي همه بيماران مشابه بوده است.

وی ادامه داد: اما در دهه آینده درمان بیماران بر اساس تنوع ژنتیکی افراد است بدین ترتیب که هر فرد داروی خاص خود را برای همان بیماری دریافت می‌کند و چون از این طریق بیماری به سرعت تشخیص داده می‌شود بنابراین زمان درمان و معالجه نیز کوتاه‌تر می‌شود.

عضو انجمن سرطان‌شناسی آمریکا با تاکید بر علوم کاربردی تصریح کرد: فعالیت‌های پژوهشی کاربردی هم برای جامعه سودمند است.

پروفسور پارسا ادامه داد: به طور مثال تولید دارو ممکن است میلیاردها دلار برای دانشگاه یا یک بخش تحقیقاتی درآمد ایجاد کند که با درآمد آن می‌توان پروژه‌های دیگر را حمایت کرد.

وی با بیان اینکه سلامت یک کشور و پیشرفت آن، یک رابطه دو طرفه است که به همه وابسته‌اند، خاطرنشان کرد: تأثیر محیط زندگی بر بیماری‌ها مهم است.

عضو انجمن سرطان‌شناسی آمریکا افزود: بیماری‌ها زاییده مشکلات محیطی است و امروز محیط زیست ما به طور کلی آلوده و شمار بیماران سرطانی به خصوص در ایران رو به رشد است و ۳ سال دیگر در سال ۲۰۱۵ ایران با سونامی سرطان روبه‌رو می‌شود.

به گزارش ایسنا، پروفسور پارسا همچنين از كاهش سن ابتلاء به سرطان سينه در ايران خبر داد و گفت: سن سرطان سينه در زنان ايراني از ۳۰ به ۱۵ سال كاهش يافته است و ما بايد با بررسي آب، هوا، تغذيه و محيط زيست به علت بروز اين واقعه پي ببريم.