چه زمانی تپش قلب را جدی بگیریم؟

اگرچه تپش قلب معمولاً جدی یا مضر نیست و اغلب خود به خود از بین می رود اما می تواند آزاردهنده یا ترسناک باشد. بیشتر اوقات، تپش قلب به دلیل استرس و اضطراب یا به دلیل مصرف بیش از حد کافئین، نیکوتین یا مصرف الکل ایجاد می شود. تپش قلب همچنین می تواند در زمان بارداری رخ دهد.

ضربان قلب طبیعی در حالت استراحت برای بزرگسالان بین ۶۰ تا ۱۰۰ بار در دقیقه است. به عنوان مثال، اگر استرس زیادی دارید، ضربان قلب شما در حالت استراحت بیشتر می شود.

اگر یک ورزشکار هستید، ضربان قلب در حالت استراحت می تواند بسیار کمتر از حد متوسط باشد و ۴۰ یا ۵۰ بار در دقیقه باشد.

مصرف برخی از داروها نیز می تواند بر ضربان قلب در حالت استراحت تاثیر بگذارد که از آن جمله می توان به مسدود کننده های کانال کلسیم و مسدود کننده های بتا اشاره کرد. این داروها ضربان قلب را کاهش می دهند و برای درمان بیماری هایی مانند درد قفسه سینه، ریتم غیر طبیعی قلب و فشار خون بالا تجویز می شوند.

در موارد نادر، تپش قلب می تواند نشانه ای از یک بیماری قلبی جدی تر باشد. اگر تپش قلب دارید به پزشک مراجعه کنید اما در صورت داشتن موارد زیر فوراً تحت مراقبت پزشکی قرار بگیرید:

* تنگی نفس

* سرگیجه

* درد قفسه سینه

* غش کردن

پس از اینکه متخصص سابقه پزشکی‌تان را بررسی و شما را معاینه کرد، ممکن است آزمایشاتی را برای یافتن علت تپش قلب درخواست کند. اگر آنها علت تپش قلب را پیدا کنند، درمان مناسب می تواند تپش قلب را کاهش دهد.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هیچ دلیل زمینه ای وجود نداشته باشد، تغییرات سبک زندگی از جمله مدیریت استرس می‌تواند کمک کننده باشد.

چه زمانی تپش قلب را جدی بگیریم؟

همچنین ضربان قلب بالا می تواند نشانه ای از حمله قلبی باشد. علائم دیگر حمله قلبی نیز عبارتند از:

- درد قفسه سینه

- احساس فشار در قفسه سینه

- ضعف

- سرگیجه

- احساس درد در فک، گردن یا بازو

- تنگی نفس