به گزارش افکار نیوز به نقل از مهر، دکتر فرهاد رضوانی اظهار داشت: افراد باید فعالیت بدنی خود را در ایام ماه رمضان محدود کنند و در طول روز دستهای خود را مرتب با آب و صابون بشویند زیرا با این کار از گسترش بیماری های ویروسی به خصوص آنفلوانزای فصلی و H۱ N۱ (آنفلوانزای خوکی) جلوگیری می شود.

وی افزود: پس از یک مدت طولانی روزه بودن و به دلیل عدم دریافت مواد غذایی در طول روز عمده افراد در حین افطار دچار افت قند خون، تحریک پذیری و بی حالی می شوند، بنابراین بهتر است در ابتدا خرما، سبزی، پنیر، چای شیرین و کمی عسل میل کنند.

رضوانی تصریح کرد: متخصصان تغذیه توصیه می کنند در موقع افطار مقدار کمی سوپ و یا آش به عنوان پیش غذا مصرف شود، زیرا دستگاه گوارش ابتدا با حجم کمی از غذا آماده فعالیت می شود و سعی کنید بعد از چند ساعت شام خود را صرف کنید.

وی به روزه داران توصیه کرد: غذا را خوب جویده و به آرامی میل کنند، از پرخوری و تند غذا خوردن خودداری کرده، در حین غذا خوردن، از نوشیدن آب اجتناب کنند و غذاهای فاقد روغن و چاشنی را در برنامه غذایی افطار و شام بگنجانند.

معاون آموزشی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: افراد باید از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و پس از شام دسری از میوه های تازه و آجیل داشته باشند و همچنین در طی شب حدود ۶ تا ۸ لیوان آب را جرعه جرعه بنوشند.