به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا، محققان دانشگاه آنجلياي شرقي در نروژ برنامه غذايي ۲۳ هزار و ۶۵۸ فرد بين سنين ۴۰ تا ۷۴ سال را به مدت يک هفته و بطور کامل مورد بررسي قرار دادند و سپس با استفاده از يک برنامه کامپيوتري ميزان مواد غذايي مصرفي افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده را اندازه گيري کردند.

محققان دریافتند که طی ۱۰ سال، ۴۹ نفر از افراد که ۵۵ درصد آنان را مردان تشکیل می‌دادند، به سرطان لوزالمعده مبتلا شده‌اند و در بین افرادی که مقدار فراوانی سلنیوم، ویتامین C وE مصرف کرده‌اند، به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده کاهش یافته است.

محققان اميد دارند تا با کمک اين يافتهها بتوانند به يک دوازدهم افرادي که در معرض خطر ابتلا به اين بيماري قرار دارند، کمک کنند.