فوایدی از ذرت
افکارنیوز

: کارشناسان تغذیه در یک مطالعه جدید تاکید کردند که ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیه‌ای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماری‌های قلبی و سرطان سودمند است.

ذرت برای تقویت سلامت بدن مفید است

این کارشناسان در مطالعه جدیدی که به تازگی در دانشگاه کورنل انجام گرفته نشان دادند که طبخ ذرت باعثآزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل کاروتنوئیدها(نسخه گیاهی ویتامین A) می‌شود که این مواد تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان دارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی کانسریتم، به رغم این باور عمومی که فرآوری کردن میوه‌ها و سبزی‌ها باعثکاهش ارزش غذایی آنها می‌شود اما متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود، ‌ خاصیت آنتی اکسیدانی‌اش را حفظ می‌کند.

در واقع پختن ذرت باعثمی‌شود که خاصیت آنتی اکسیدانی آن تا ۵۳ درصد افزایش پیدا کند. علاوه بر آنتی اکسیدان‌ها، ‌ این ماده غذایی مهم پس از طبخ ترکیبی موسوم به اسید فرولیک آزاد می‌کند که خواص فوق العاده‌ای دارد. این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است.

همچنین بتاکاروتنهای موجود در ذرت تاثیر فوق العادهای در پیشگیری از واکنشهای اکسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطانها جلوگیری میکند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامینها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و تیامین است.