۱۱ فایدۀ چای سبز
افکارنیوز

: بسیاری از ویتامین ها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B۱، B۲، PP و کاروتن. ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی ست.

۱. چای سبز موجب بهبود عملکرد تمام اعضای بدن می شود و به جلوگیری از ابتلا به روماتیسم و هپاتیت کمک می کند، همچنین موجب تنظیم ضربان قلب می شود.

۲. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر می کند.

۳. چای سبز به کاهش وزن کمک می کند و چربی های ذخیرۀ بدن را کاهش می دهد و از بروز بیماری های متابولیک و رسوب چربی های مضر بر دیوارۀ رگ های خونی جلوگیری می کند و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

۴. چای سبز باکتری های مضر روده را از بین میبرد.

۵. چای سبز برای کسانی که آسم بسیار مفید است، همچنین انقباض و انبساط ریه را بهبود می بخشد.

۶. چای سبز مواد مضر برای بدن را که در نتیجۀ اثرات آنها سنگ کلیه و مثانه ایجاد می شود، از بین می برد.

۷. چای سبز محافظی مناسب در برابر اشعه های مضر صفحه نمایش تلویزیون و کامپیوتر است.

۸. چای سبز باعثباز شدن رگها و عروق مغز می شود، و تغذیه و اکسیژن رسانی را بهبود می بخشد. این روند به پایین آوردن فشار خون کمک می کند و خطر ابتلا به حملۀ قلبی و تصلب شرائین را کاهش می دهد.

۹. بسیاری از ویتامین ها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B۱، B۲، PP و کاروتن. ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی ست.

۱۰. تنین که از کافئین سبک تر است، نیز در چای سبز وجود دارد. این ماده، محرک کارکرد سیستم عصبی مرکزی است و عملکرد قلب را تنظیم می کند. تنین در سلولها انباشته نمی شود و امکان ندارد که کسی در اثر استفادۀ زیاد و مکرر آن مسموم شود.

۱۱. چای سبز بر سه دستگاه مهم در بدن(عصبی، تنفسی و قلبی - عروقی) اثر مثبت دارد. به همین دلیل کسانی که از چای سبز استفاده میکنند، بسیار سالم ترند و انرژی بالایی در انجام کار های روزمره دارند.

همانطور که می بینید، چای سبز مزایای زیادی دارد، اما به هر حال، همه چیز را باید به اندازه مصرف کرد.