افکارنیوز: ادويهها و چاشنيهايي نظير دارچين و زنجبيل با افزايش حساسيت سلولها نسبت به انسولين، به درمان ديابت كمك ميكنند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاعرسانی وبدا در این تحقیق که توسط ثریا ماسوری، نسرین گلهدار و فیروزه حاتمی در دانشکده بهداشت و پیراپزشکی گلدشت خرمآباد صورت گرفته است، تأثیر چاشنیهایی نظیر دارچین، زنجبیل در درمان دیابت چنین تشریح شده است: مقاومت بدن نسبت به انسولین زمانی رخ میدهد که گیرنده نسبت به انسولین پاسخ ضعیف دهد که آن هم در اثر نارسایی سلول در جذب ذرات گلوکز خون حادثمیشود.
بنا بر این گزارش مصرف روزانه یک گرم دارچین، سطوح گلوکز در دیابتیها را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد زیرا این چاشنی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین میشود.
این گزارش حاکیست زنجبیل نیز به طور مشابهی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین شده و به طور کل این چاشنیها به علت آنکه حاوی میزان زیادی از آنتیاکسیدانها هستند از عوارض دیابت به وسیله کاهش اکسیدانهای ناشی از مصرف چربیها جلوگیری میکنند.
شناسه خبر:
۱۹۹۹
دارچین و زنجبیل در درمان دیابت مؤثرند
۰