به گزارش افکارنیوز، پزشکان تاکید دارند احساساتی چون اضطراب، خستگی و تنهایی که از پیامدهای اصلی زندگی مدرن هستند، می‌توانند موجب آسیب‌دیدگی بیشتر استخوان‌ها و کاهش استحکام این بافت مهم در بدن شوند.

نتایج مطالعات متعدد نشان می‌دهد که استرس تاثیر مخربی بر تراکم استخوان‌ها دارد و نقش مهمی در بروز پوکی ‌استخوان ایفا می‌کند.

در مواقع استرس، ‌ غده‌های فوق کلیوی میزان ترشح «کورتیزول» را افزایش می‌دهند. کورتیزول‌ که هورمون‌ استرس معروف است می‌تواند تراکم استخوان‌ها را کاهش دهد.

همچنین با ترشح کورتیزول تعداد سلول‌هایی موسوم به «استئوبلاست» که همواره در حال ساخت بافت استخوانی هستند، کاهش می‌یابد و این امر به تحلیل رفتن بافت استخوانی و در نهایت به پوکی‌استخوان می‌انجامد.

آمار نشان می‌دهد که آمریکا در شمار کشورهایی است که مردم آن بیشترین میزان دریافت کلسیم و در عین حال بالاترین نرخ ابتلا به پوکی‌استخوان را دارند که عامل مهم آن، افزایش تنش‌ در زندگی مردم این کشور است.

همچنین استرس باعثاسیدی شدن معده می‌شود و از هضم صحیح غذا جلوگیری می‌کند. اسیدی شدن همچنین مانع متابولیسم صحیح آن دسته از مواد معدنی می‌شود که برای سلامت استخوان‌ها ضروری هستند.

به گزارش روزنامه بمبئی میرور، مطالعات همچنین حاکی از آن است افرادی که از افسردگی رنج میبرند از تراکم استخوان کمتری برخوردارند و در واقع نسبت به دیگران، استخوانهای شکنندهتر و آسیبپذیرتری دارند.