به گزارش افکارنیوز، پنجمین دوره مسابقات هوا فضای دانش آموزی دانشجویی که توسط دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر برگزار شد با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عصر امروز سه شنبه در مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات هوافضای دانش آموزی دانشجویی و تقدیر از ۲۰ تیم برگزیده در این مسابقات اظهار داشت: برگزاری این مسابقات فرصت مغتنمی بود تا تیم های دانشجویی و دانش آموزی در یک رقابت فشرده، یافته ها و توانایی های خود در زمینه هوافضا را محک زده تا درآینده بتوانند به اولویتهای تحقیقاتی کشور دست یابند.

وی با اشاره به اهمیت فناوری هوافضا که در نقشه جامع علم و فناوری کشور به آن تاکید شده است بر سرمایه گذاری سنگین در ارتباط با توسعه تحقیقات در این بخش تاکید کرد و گفت: وسعت سرمایه گذاری در سال ۹۲ در زمینه تحقیقات هوا فضا بسیار بیشتر از سالهای قبل خواهد بود.

دکتر رهایی با بیان اینکه بیشترین سهم پروژه های دانشگاه امیرکبیر به هوا فضا اختصاص دارد افزود: طراحی و ساخت سفینه حامل موجود زنده، طراحی و ساخت ماهواره های ناهید و آت ست و توسعه فناوریهای هواپیمای ۱۵۰ نفره ۳ پروژه مهم دانشکده مهندسی هوافضای این دانشگاه هستند که در حال انجام است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رقابت ۴۰۰ تیم دانش آموزی و دانشجویی در دو بخش در این مسابقات گفت: این تیم ها در زمینه ساخت و طراحی موشک های آبی، هاورکرافت، گلایدر دانش آموزی و دانشجویی و رباتهای پرنده با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت ۲۰ تیم به عنوان برنده این مسابقات در زمینه های مختلف معرفی شندند.

وی از همکاری علمی تحقیقاتی این دانشگاه با پروژه سفینه حامل موجود زنده پیشگام، طراحی و ساخت هواپیمای جت مسافربری و ماهواره دانشجویی آت ست خبر داد و افزود: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری درحال انجام است و ماهواره آت ست نیز آماده پرتاب است.