زن میانسال که مقابل قاضی عموزادی رئیس شعبه ۲۶۸ دادگاه خانواده نشسته بود همزمان با تسلیم دادخواستش گفت: «۷ سال قبل وقتی به خاطر اختلاف‌های شدید خانوادگی خانه‌ام را همراه دو فرزندم ترک می‌کردم تصور نمی‌کردم شوهرم با زن جوانی ازدواج کند.»

به گزارش ایران، زن میانسال، در حالی که آهی می‌کشید گفت: دختر ۲۱ ساله‌ای بودم که «قادر» به خواستگاری‌ام آمد. آن زمان کمتر کسی در روستای ما سواد خواندن و نوشتن داشت. اما خواستگارم معلم بود و این ویژگی برای من که خانواده‌ای متوسط و بی‌سواد داشتم افتخار بزرگی بود. به همین دلیل به تفاوت سنی ۳۷ ساله‌مان توجهی نکرده و با مهریه ۱۰۰ هزار تومان به عقد دائم شوهرم درآمدم. اما خیلی زود متوجه شدم شوهرم قبل از من ۲ بار ازدواج کرده. او همسر اولش را به خاطر نازایی طلاق داده بود، اما همسر دومش با دو فرزندشان در حوالی مشهد زندگی می‌کرد.

با اطلاع از این موضوع بشدت رنجیده خاطر شده و تصمیم گرفتم از او جدا شوم. اما وقتی متوجه شدم باردارم از جدایی پشیمان شدم. با این حال از همسرم قول گرفتم بین من و همسر دیگرش عدالت را رعایت کند. بعد هم سعی کردم از سر ناچاری موضوع را به فراموشی بسپارم و با شرایط کنار بیایم و زندگی کنم. اما افسوس که رفتارهای سرد و بی‌روح و خسیس بودن شوهرم هر روز شرایط زندگی را به ما سخت‌تر و سخت‌تر می‌کرد. هر قدر هم تلاش می‌کردم بی‌فایده بود چرا که همسرم بی‌خیال بود.

مدتی از تولد پسر اولم نگذشته بود که متوجه شدم فرزند دیگری در راه دارم، اما تولد دومین فرزندمان هم تأثیری در تغییر رویه زندگی شوهرم نداشت. به همین خاطر چند بار تصمیم به جدایی گرفتم اما به دلیل زندگی در روستا از آنجا که همه طلاق را بد می‌دانستند مجبور به تحمل شرایط سخت و دشوار بودم تا اینکه سرانجام ۷ سال قبل کاسه صبرم به سر آمد و به دنبال اختلاف‌های شدید و درگیری با «قادر» خانه را ترک کردم و همراه بچه‌هایم به تهران آمده و با اندوخته‌ای که داشتیم خانه‌ای اجاره کردیم تا هم از محیط سرد زندگی‌ام دور باشم و هم فرزندانم بتوانند به تحصیل و کار بپردازند.

در این مدت نیز هر چه تلاش کردم شاید همسرم به زندگی بازگردد بی‌نتیجه بود. البته تا ۴ سال از او هیچ خبری نداشتیم حتی شغل و مکان زندگی‌اش را نیز تغییر داد تا نتوانیم به او دسترسی داشته باشیم. تا اینکه ۳ سال قبل ما را پیدا کرد به سراغمان آمد. با اینکه دل خوشی از زندگی مشترک و اخلاق و رفتارش نداشتم اما از آمدنش خوشحال شدم. غافل از اینکه او برای گرفتن اجازه ازدواج مجدد به دیدنم آمده بود. او قصد داشت سومین «هوو» را وارد زندگی‌ام کند که بشدت از رفتارهای توهین‌آمیز همسرم ناراحت شدم و با اعلام مخالفت شدید برای ازدواج چهارمش او را از خانه بیرون انداختم تا اینکه چندی قبل متوجه شدم او با دختر جوانی ازدواج کرده است.

با شنیدن این خبر احساس کردم تمام ۳۲ سال زحمت و تلاش‌هایم برباد رفته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم از همسرم به خاطر چهارمین ازدواجش آن هم بدون اجازه شکایت کنم. شوهرم وقتی از شکایتم مطلع شد درخواست عدم تمکین به دادگاه داد و از من شکایت کرد. به همین دلیل امروز به دادگاه آمده‌ایم تا تکلیف زندگی‌ام را مشخص کنم.»

زن با چشمان اشکبار گفت: «حاضرم به زندگی‌ام بازگردم و در کنار همسرم زندگی کنم به خاطر اینکه در این مدت هر دو پسرم را به سرو سامان رساندم و حالا تنها زندگی کردن برایم بسیار سخت است بنابراین حاضرم با همسرم زندگی کنم.»

در این میان پیرمرد که تا آن لحظه سکوت کرده بود به قاضی عموزادی گفت: همسر اولم را به خاطر نازایی طلاق دادم و بعد از آن با زنی که ۹ سال از خودم کوچکتر بود ازدواج کردم اما از زندگی و نوع رفتارهایش راضی نبودم. بنابراین تصمیم گرفتم دوباره ازدواج کنم. به همین دلیل به خواستگاری‌ «سیما» رفته و او را به عقد دائم خود درآوردم. اما هرگز تصور نمی‌کردم او نیز زن مورد نظرم نباشد!

۷ سال قبل هم به دنبال قهر همسرم، تصمیم گرفتم تنها زندگی کنم، اما نتوانستم بیش از ۴ سال طاقت بیاورم. به همین خاطر به سراغ سیما رفته و به او گفتم اگر ظرف یک هفته به خانه برنگردد ازدواج خواهم کرد. اما او که تمام حرف‌هایم را بهانه می‌دانست بی‌توجه به درخواستم به خانه بازنگشت و من هم در ۷۷ سالگی با دختر جوانی ازدواج کردم.

آقای قاضی با اینکه همسر چهارمم بیش از ۴۰ سال از من کوچکتر است اما به خوبی درکم می‌کند و من او را بیشتر از سه همسر قبلی‌ام دوست دارم. او بیش از آنکه به فکر زندگی و پول باشد به فکر من است و ما برای زندگی خود برنامه‌هایی داریم تا روزهای متفاوتی را با هم تجربه کنیم. حالا هم ۳ سال است با او زندگی می‌کنم و حتی یک بار هم دعوا نکرده‌ایم و به هیچ عنوان حاضر نیستم همسر سومم را به خانه بازگردانم زیرا از زندگی فعلی‌ام راضی هستم و اگر «سیما» از شرایط ناراضی است می‌تواند درخواست طلاق نماید.

پس از پايان جلسه قاضي دادگاه به اين زوج يك هفته مهلت داد تا با هم به توافق برسند. در غير اين صورت حكم قانوني را صادر خواهد كرد.