یادگیری کودکان با خوردن امگا۳ بهبود می‌یابد

به گزارشافکارنیوز، یو‌پی‌آی نوشت: محققان انگلیسی دریافتند که مصرف مقدار زیاد امگا ۳ و روغن ماهی برای بهتر کردن یادگیری و حافظه کودکان مفید است.

محققان دانشگاه آکسفورد در انگلستان گفتند که این یافته‌ها نشان داد افزایش مصرف امگا ۳ در رژیم‌غذایی ممکن است برای کودکان سالم بین سنین ۷ تا ۹ سال که عملکرد ضعیفی در مدرسه داشتند، سودمند بوده است.

این تحقیقات روی ۴۹۳ کودک سالم بین سنین ۷ تا ۹ سال از مدارس دولتی در «آکسفوردشایر» در خصوص مهارت‌های خواندن و نوشتن اما با تواناهایی‌های مختلف در محدوده نرمال، انجام‌ گرفت.

نتایج تحقیقات نشان داد که غلظت‌های پایین‌تر از DHA(اسید دوکوزاهگزانوییک) با توانایی‌های ضعیف خواندن و عملکرد حافظه در ارتباط بود.

مهم‌‌ترین اسیدهای چرب امگا - ۳ شامل اسید آلفالینولنیک، اسید ایکوزاپنتانوئیک(EPA)، اسید دکوزاپنتانوئیک(DPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک(DHA) است.

محققان از والدین هر کودک در مورد خود و یا رژیم غذایی کودک آنها پرسیدند و متوجه شدند که ۸۸.۲ درصد از کودکان کمتر از دو بار در هفته ماهی نمیخورند و ۹ درصد آنها اصلا ماهی نخوردند.