به گزارش افکارنیوز، میترا زراتی متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه وعده افطار دیر صرف می شود مصرف افطار همراه با شام مفصل مشکل آفرین است.

وی در ادامه گفت: توصیه می شود فاصله ۳۵ دقیقه ای بین صرف افطار تا شام باشد به شرط اینکه افطار یا شام سبک صرف شود.

زراتی در ادامه تصریح کرد: بهترین توصیه این است که یک افطار ساده همراه با شیر ولرم باشد و در وعده شام حتما از کربوهیدرات هایی مانند نان یا برنج استفاده شود.

این متخصص تغذیه رژیم درمانی همچنین اظهار داشت: بهترین کربوهیدرات هایی که می توان توصیه کرد چه در وعده افطار و چه در وعده سحر ماکارانی است.

وي در ادامه افزود: به علت دير هضم بودن نشاسته موجود در ماكاراني زمان بيشتري سير نگه مي دارد به ويژه اگر همراه با سبزيجاتي مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگي كه آب مورد نياز بدن و آنتي اكسيدان هاي بدن را مي تواند تأمين كند، استفاده شود.