به گزارش افکارنیوز، محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس، پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در فرد پدیدار می‌کند.

وی افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده می‌کنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند.

انوشه با بيان اين مطلب گفت: بايستي مصرف اينگونه غذاها را به حداقل برسانيد زيرا در صورت استفاده از اين مواد غذايي دچار بيماري هايي همچون افزايش فشار خون، نارسايي کليوي، به وجود آمدن ورم پا و پوکي استخوان ميشويد.