به گزارش افکار به نقل از مهر: یوسف نقیایی در خصوص ترکیبات و اجزای تشکیل دهنده لیمو افزود: یک عدد لیمو ترش حاوی ۳۰ کیلو کالری انرژی، ۵/۱۰گرم کربوهیدرات، ۷/۰ گرم پروتئین، ۲/۰ گرم چربی، ۵/۰ گرم فیبر خوراکی، ۶/۰میلیگرم آهن، یک RE ویتامین A و ۱/۲۹میلیگرم ویتامین C است.

وی در ادامه گفت: ‌ بیشترین ماده تشکیل دهنده موجود در لیمو، کربوهیدراتها هستند که نوع کربوهیدراتهای آن از نوع فروکتوز است بنابراین برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمی‌کند و می‌توانند به راحتی از این ماده غذایی استفاده کنند.

نقیایی با تاکید بر نقش آنتی اکسیدان و قابلیت جذب آهن در بدن توسط ویتامین C موجود در لیمو، افزود: ‌ از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین C است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماریهای عفونی محافظت می‌کند، توصیه می‌شود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت و ‌سالاد مصرف شود.

این کارشناس تغذیه در ارتباط با تهیه و نگهداری آبلیموهای دستی، گفت: آبلیموهای دستی در بطریهای تیره یا در محلهای تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند چرا که ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین می‌روند.
وی افزود: در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارکهای غیر معتبر اجتناب شود.