به گزارش افکارنیوز، مرتضی صفوی، متخصص تغذیه دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کپکها انواع مختلفی دارند که میتوانند مشکلات جدی برای سلامت ایجاد کنند، از جمله آلرژی و در رابطه با بعضی از اورگامها مثل پوست، چشم باعثناراحتی میشوند.
وی ادامه داد: علت کپک زدن مواد غذایی به نوع نگهداری آن بستگی دارد مثلا باید برای برش پنیر از چاقوی تمیز استفاده کنیم و داخل آب جوشیده بگذاریم البته وقتی آب سرد شد در داخل ظروف پلاستیکی بگذاریم و اگر میخواهید پنیر را خوشمزه کنید نمک اضافه کنید در غیر این صورت در ظرف را بسته و در یخچال نگهداری شود.
صفوی بیان کرد: موادی مثل آبغوره و سرکه را باید در ظرف نگهداری کرد که فضای خالی نباشد.
وی ادامه داد: افرادی که رب گوجهفرنگی درست میکنند باید در داخل ظروف رب یک لایه خیلی نازک از روغن بپوشانند تا هوا وارد آن نشود.
این متخصص تغذیه افزود: در رابطه با میوهها هم سعی کنیم که یکپارچه تمیز و خشک در داخل یخچال پهن کنیم و بعد میوهها را رویش قرار دهیم که پارچه باعثمیشود رطوبت از میوه گرفته شود. همچنین باید توجه داشت که میوههای رسیده وکال را کنار هم قرار ندهیم.
صفوی، اظهار کرد: برای مرباها باید از قاشق چوبی به صورت سرد که دمای مربا یکسان شود قرار داد تا کپک نزند.
شناسه خبر:
۴۰۳۴۹۳
راههایی برای جلوگیری از کپک زدن
کپکها انواع مختلفی دارند که میتوانند مشکلات جدی برای سلامت بدن ایجاد کنند.
۰