به گزارشافکارنیوز،پیام فرحبخش، متخصص تغذیه گفت: بهار به علت رطوبت بیشتر و روزهای بلند و همچنین روییدن گل و گیاهان که ایجاد حساسیتهای فصلی میکند باعثایجاد بیحالی در افراد میشود.
وی افزود: آنچه که در این میان اهمیت دارد، نقش مواد غذایی و تغذیهی مناسب است که کسالت را از افراد دور میکند.
وی ادامه داد: در وهلهی اول غذاهایی که در اصطلاح عامیانه طبع سردی دارند، مصرف نشود یا در صورت امکان کمتر استفاده شوند مانند: خیار.
فرحبخش گفت: بالعکس اگر مصرف ادویهجات در این فصل افزایش داده شود سطح انرژی در بدن افزایش پیدا میکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه میشود ۳ تا ۴ لیوان چای و همچنین ۲ تا ۳ فنجان قهوه و نسکافه که حاوی کافئین هستند در روز استفاده شود تا رفع کسالت در افراد شود.
شناسه خبر:
۴۱۲۸۶۹
خوردنیهای فصل بهار
بهار به دلیل رطوبت بیشتر و روزهای بلند، همچنین حساسیتهای فصلی بیحالی بوجود میآورد.
۰