خوردنی‌های فصل بهار

به گزارشافکارنیوز،پیام فرح‌بخش، ‌ متخصص تغذیه گفت: بهار به علت رطوبت بیشتر و روزهای بلند و همچنین روییدن گل و گیاهان که ایجاد حساسیت‌های فصلی می‌کند باعثایجاد بی‌حالی در افراد می‌شود.

وی افزود: آنچه که در این میان اهمیت دارد، نقش مواد غذایی و تغذیه‌ی مناسب است که کسالت را از افراد دور می‌کند.

وی ادامه داد: در وهله‌ی اول غذاهایی که در اصطلاح عامیانه طبع سردی دارند، مصرف نشود یا در صورت امکان کمتر استفاده شوند مانند: خیار.

فرح‌بخش گفت: بالعکس اگر مصرف ادویه‌جات در این فصل افزایش داده شود سطح انرژی در بدن افزایش پیدا می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه میشود ۳ تا ۴ لیوان چای و همچنین ۲ تا ۳ فنجان قهوه و نسکافه که حاوی کافئین هستند در روز استفاده شود تا رفع کسالت در افراد شود.