یک دنیا خاصیت در دل خرما

به گزارش افکارخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، بسکی، متخصص تغذیه اظهار داشت: خرما به علت داشتن ویتامین B12 و C و املاحی چون کلسیم و فسفر تغذیه‌ای مناسب برای رشد عضلانی و رژیم غذایی مناسب است و زمانی که این ماده لذید با شیر مخلوط شود، تبدیل به غذایی بسیار مقوی و مفید می‌شود.

 

وی بیان کرد: خرما بهترین غذا برای زنان باردار بوده و از سرطان شکم پیشگیری می‌کند و این ماده غذایی به گرسنگان یک احساس سیری آرامی می‌دهد که به همین علت است که متخصصین تغذیه خوردن آن را بسیار سفارش می‌کنند.

 

این متخصص با بیان اینکه خرما یبوست را از بین می‌برد، افزود: مصرف مداوم خرما سبب می‌شود که ارگانیسم‌های پاتولوژیک را تحت تأثیر قرار داده و به رشد باکتری‌های مفید کمک شایانی می‌کند و خرمای خیس شده یک داروی طبیعی مفید برای تقویت قلب است و به علت طبع گرمش برای افرادی که از دل درد رنج می‌برند، بسیار سودمند و اثربخش است.

 

وی ادامه داد: خرما سرشار از ویتامین‌های B بوده و این سبب ایجاد تعادل در بین سلول‌های اعصاب و روان بوده و همچنین خرما به نوعی یک آرام‌بخش طبیعی محسوب می‌شود.

 

سبکی ابراز داشت: خرما حاوی مقدار زیادی آهن است و کم‌خونی را در افراد جبران و برای افرادی که دیابت دارند، می‌توان به عنوان یک قند طبیعی از آن استفاده کرد.

 

وی در پایان گفت: خرما دارای ویتامین C فراوانی بوده و فسفر موجود در آن برای سرزنده نگه‌داشتن افراد و خصوصاً سلول‌های مغزی بسیار مفید و سودمند است.