رژیم غذایی برای مهار آنفلوآنزا

به گزارش افکارخبر، محمدتقی انوشه متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برای مهار کردن بیماری آنفلوآنزا می‌توان از رژیم غذایی مناسب استفاده کرد، گفت: رژیم غذایی بیماری آنفلوآنزا مثل افراد معمولی است، در صورتی که رژیم غذایی افراد مبتلا یک مقدار بالاتر است و باید از مواد غذایی استفاده کنند که با آن بتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند و روی بدن تأثیر گذارد.

 

متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف ماهی البته نه به صورت ماهی سرخ کرده بلکه پخته شده استفاده شود، مصرف میوه‌جات و سبزیجات تازه چه خام و چه پخته شده مناسب است، مصرف انواع سوپ و آش‌ها برای این بیماری کاملاً خیلی خوب است و می‌توان با خوردن این مواد غذایی از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذایی حالا چه رژیمی و چه به صورت معمول مستقیم باشد و این مواد غذایی بتواند مستقیماً بر روی سیستم بدنی اثرگذار باشد و دریافت ناکافی مواد غذایی می‌تواند سیستم بدن را مختل کند.