محمد جواد اسلامی‌پور در رابطه با راهکارهای سنتی درمان و پیشگیری از ریزش مو اظهارداشت: یکی از شایع‌ترین مشکلات که افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند ریزش مو بوده و از طریق یک رژیم غذایی مناسب می‌توان از این مسئله جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه اختلالات هورمونی، ژنتیکی و برخی از بیماری‌ها همچون تیروئید، کم‌خونی، کمبود کلسیم و نوع تغذیه در ریزش مو تاثیر دارند، افزود: یکی از بیشترین علل تغذیه‌ای ریزش مو کمبود آهن، انواع ویتامین‌ها، ریز مغذی‌ها و همچنین کمبود کلسیم است.

متخصص طب سنتی ادامه داد: یکی از بیشترین موارد دلیل ریزش مو در زنان کمبود آهن به شمار می‌رود که از طریق مصرف غذاهای دارای آهن همچون جگر، عدس، ماهی و لوبیا می‌توان آن را جبران کرد.

اسلامی‌پور با اشاره به اینکه مصرف آب آهن دار تا مقدار زیادی می‌تواند کمبود آهن در بدن را جبران کند، گفت: برای تهیه آب آهن دار می‌توان یک قطعه آهن تمیز همچون میخ‌های آهنی را در ظرف‌هایی که برای تهیه آب جوش استفاده می‌شود قرار داد که با گرم کردن تدریجی آب و به جوش آمدن آن اتم‌های آهن آزاد شده و وارد آب می‌شود.

وی تصریح کرد: مصرف این نوع آب در انواع غذاها می‌تواند تا مقدار زیادی به طور طبیعی جبران کمبود آهن در بدن را به همراه داشته باشد.

متخصص طب سنتی با بیان اینکه زنان به ویژه در دوران بارداری و شیردهی با کمبود کلسیم مواجه می‌شوند و این مسئله ریزش مو در آنها را به همراه دارد، افزود: از طریق مواد غذایی حاوی کلسیم می‌توان مانع از این مسئله در زنان شد. انواع لبنیات مانند شیر، کشک و موادی همچون کنجد و بادام دارای کلسیم بوده و می‌تواند تغذیه مناسبی برای زنانی که کمبود کلسیم دارند باشد.

متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: زنانی که دچار کمبود کلسیم هستند اگر روزانه 2 قاشق غذاخوری کنجد یا 4 عدد بادام درختی خام را طی 40 روز مصرف کنند به سرعت این مشکل در بدنشان رفع می‌شود.