بلوبری سرشار از آنتی‌اکسیدان، فیبر و مواد مغذی است اما بلوبری یخ‌زده سالم‌تر و مغذی‌تر است زیرا طی فرآیند فریز شدن آنتوسیانین موجود در آن 2 برابر می‌شود.

 

آنتوسیانین ماده‌ای ضد تورم و ضد سرطان است که مصرف غذاهای حاوی آن بدن را در برابر بسیاری بیماری‌ها بیمه می‌کند. بلوبری به علت سرشار بودن از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های مفید با تقویت سیستم گوارش هضم غذا را تسهیل می‌کند و از بروز نفخ، سوء هاضمه و سوزش سر دل جلوگیری می‌کند؛ به تبع خطر ابتلا به سرطان معده را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

 

با افزایش سن ابتلا به بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها در بدن افزایش می‌یابد و بلوبری به علت خواص ضد پیری بهترین گزینه برای تضمین سلامتی محسوب می شود. بلوبری علمکرد شناختی مغز را تقویت کرده و از بروز بیماری آلزایمر و دمانس در زنان میانسال پیشگیری می‌کند.

 

فواید مصرف بلوبری فریزشده در تضمین سلامتی عمومی بدن بی‌شمار است اما مهم‌ترین خواص آن  افزایش سلامت قلب و پیشگیری از حمله‌های قلبی، تنظیم فشار خون، پیشگیری از دیابت، تقویت عروق کرونل و شریان‌های بدن، کاهش خطر ابتلا به زوال عقلی و افزایش عملکرد سیستم عصبی بدن است.