به گزارش فارس ، عباس رجایی ظهر امروز در آستانه برگزاری نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه در تربتجام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر چه خربزههای زیادی در کشور تولید میشود اما خربزه مشهد و تربتجام به دلیل رنگ، طعم، مزه، بو و شهد آن از سایر خربزهها متمایز شده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بررسیها نشان میدهد زائران حوزه خلیج فارس علاقه شدیدی به مصرف خربزه مشهد و تربتجام دارند.
وی افزود: با توجه به اینکه خربزههای منحصر به فردی در خراسان رضوی تولید میشود که صادرات این محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس تحولی در بخش کشاورزی منطقه به وجود میآورد.
رجایی تاکید کرد: برای رونق بخشیدن به بخش تولید خربزه باید گونههای منحصر به فرد این محصول استراتژیک را شناسایی و معرفی کرد.
وی اظهار داشت: استفاده از بذر اصلاح شده میتواند شرایط مطلوبی را فراروی خربزهکاران قرار دهد.
رجایی حمایت از کشاورزان و خربزهکاران را ضروری دانست و بیان داشت: برای تولید محصول سالم باید حمایتهای ویژه از سوی دولت صورت گیرد.
وی افزود: توجه ویژه به محصول تولیدی خربزه در کشور میتواند درآمد خوبی عاید کشاورزان و خربزهکاران نماید.
وی تصریح کرد: تجهیز کشتزارهای زیر کشت خربزه به سیستمهای نوین با توجه به شرایط آب در خراسان رضوی ضروری و حیاتی است.
رجایی درباره صادرات خربزه گفت: برای صادرات خربزه خراسان رضوی اقدام مثبتی انجام نشده است.
شناسه خبر:
۵۲۵۳۹
لذیذترین خربزه کشور انتخاب شد
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: کمیسیون کشاورزی مجلس خربزه مشهد و تربتجام را بهترین، با کیفیتترین و لذیذترین خربزه در کشور معرفی کرده است.
۰