مد جدید خوراکی به نام "نوتلا بار"
محمد تقی انوشه متخصص تغذیه؛ گفت: نان و پنیر وسبزی عصرانه سالم جوانان در گذشته بوده است ولی این روزها بستنی ها در انواع مختلف و نوتلا بارها با شیک های اشتها برانگیز جای عصرانه های  گذشته را پر کرده اند.

 

وی اذعان داشت: امروزه شکلات صبحانه را در انواع و اقسام خوراکی ها به کار می برند و همین امر سبب می شود کالری آن ها افزایش یابد.

 

انوشه اظهار داشت: روغن پالم، فندق، شکر، کاکائو، شیرکم چرب و آب پنیر از مواد اصلی و سازنده نوتلاها می باشد.

 

انوشه در ارتباط با مضرات مواد تشکیل دهنده  نوتلا خاطر نشان کرد: روغن پالم اسید چرب اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق می شود و مصرف بیش از حد آن به کلیه،ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.

 

90 درصد مواد معدنی آب پنیر که یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی بیوتیک است در اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را از دست می دهد.

 

وی تاکید کرد: هرقاشق غذاخوری نوتلا حاوی 100کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید 2 کیلومتر پیاده روی کرد.

 

انوشه در پایان یاداور شد: طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان مصرف این عصرانه پرکالری برقرار کنند.